Reinigen van verdampers

Een versfrissing voor uw koeling!

Verdampers en luchtkoelers raken bevuild door allerlei schimmels, vetten en stof. Hierdoor ontstaan problemen als verlies van koelcapaciteit en verstoppingen. Dit met een kortere levensduur van uw installaties tot gevolg. Daarnaast zorgen de aanwezige ventilatoren voor de verspreiding van de bacteriën die zich in de vervuilde verdampers hebben genesteld. Dit zorgt voor onhygiënische situaties waarbij de producten die in de koelcel zijn opgeslagen aangetast kunnen worden.

Basiq Cleaning wil u deze problemen besparen en komt daarom graag bij u langs om uw verdampers preventief te reinigen. Hierdoor gaan uw koel- installaties langer mee en verbruiken ze minder stroom.

Verdampers hangen doorgaans op moeilijk bereikbare plaatsen. Hiervoor vindt Basiq Cleaning altijd een passende oplossing. Wij werken volgens de HACCP richtlijnen.
De installatie wordt na behandeling voorzien van een sticker met de behandeldatum en het eerstvolgende controlemoment.

Waarom uw verdampers laten reinigen door Basiq Cleaning?

  • Dé Specialist in industriële reiniging;
  • Werken volgens de HACCP richtlijnen;
  • Flexibele inzetbaarheid;
  • Gunstige tarieven

Maak een afspraak om uw verdampers te laten reinigen

Basiq Cleaning komt graag bij u langs om uw verdampers te reinigen. Neem contact op voor meer informatie of een offerte. Ook komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie te inventariseren.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op