Specialistische Reiniging

Sommige objecten kunnen niet zomaar gereinigd worden, die vereisen een specialistische aanpak door professionals. Basiq Cleaning uit Udenhout kan zich door jarenlange ervaring in het reinigen van bijzondere objecten als kunstwerken, monumenten, boten, koelcellen en zwembaden met recht een expert in specialistische reiniging noemen.

Koelcelreiniging

Verdampers en luchtkoelers raken bevuild door allerlei schimmels, vetten en stof. Door deze vervuiling ontstaan er problemen als verlies van koelcapaciteit, verspreiding van de vervuiling en verstoppingen. Met een kortere levensduur van uw installaties tot gevolg. Door uw koelcel te laten reinigen door Basiq Cleaning kunt u deze problemen voorkomen.
Meer informatie over het reinigen van verdampers.

Zwembadreiniging

Gedurende de wintermaanden raakt uw zwembad bevuild met gevallen blad.
Hierdoor ontstaat algenvorming. Basiq Cleaning maakt uw zembad weer zwemklaar.
Zodat u in de zomermaanden weer een frisse duik kunt nemen in een schoon zwembad. Desgewenst reinigen we ook uw terras en tuinmeubelen.

Botenreiniging

Het onderhoud van uw boot vergt veel tijd en inspanning. Basiq Cleaning biedt uitkomst door bootreiniging op locatie. Wij reinigen zowel het exterieur als het interieur van uw boot of jacht en gebruiken hierbij enkel en alleen biologisch afbreekbare reinigings- middelen. Hierdoor kunnen wij uw boot zowel in als uit het water reinigen.

Reinigen van openbare objecten en monumenten

Openbare kunstwerken en historische monumenten hebben vaak een onschatbare waarde. Door extreme weersomstandigheden zijn ze vaak erg kwetsbaar geworden. Met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap is Basiq Cleaning in staat deze objecten weer die oorspronkelijke uitstraling te geven zonder de objecten te beschadigen.

Waarom kiezen voor specialistische reiniging door Basiq Cleaning?

Basiq Cleaning heeft jarenlange ervaring in het reinigen van bijzondere objecten en is de expert op het gebied van specialistische reiniging in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven en omstreken. Professioneel, zorgvuldig en betaalbaar. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten en beschikken over de nieuwste apparatuur waarmee wij de moeilijkste reinigingsopdrachten voor u kunnen uitvoeren.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op