TERRAS REINIGEN

Professioneel terras reinigen is belangrijk om periodiek te laten doen. Het terras is vaak een belangrijk onderdeel van uw tuin of bedrijfsterrein. Het is fijn als het terras van uw woning er het gehele jaar verzorgd uitziet terwijl het terras van uw bedrijfsterrein een visitekaartje is wat de bezoeker als eerste ziet als deze bij uw bedrijf aankomt. In beide gevallen is het slim om het terras reinigen over te laten aan vakmensen. De professionals van Basiq Cleaning zijn ervaren met een terras schoonmaken en terrastegels laten reinigen en weten precies hoe zij op de meest effectieve manier uw terras weer kunnen laten glimmen. Op deze pagina leest u alles over uw terras laten reinigen door Basiq Cleaning.

Terras laten reinigen: De werkwijze

Bij Basiq Cleaning is een terras reinigen een routine klus. Dankzij de nieuwste apparatuur kunnen wij zelfs ernstig vervuilde terrassen reinigen. Ook kauwgom, vetten en olie kunnen wij moeiteloos van uw terras verwijderen. Terrastegels reinigen vraagt per terras een verschillende aanpak. Dit komt doordat elk soort tegel anders gereinigd dient te worden. Voordat onze experts beginnen met het terras schoonmaken, wordt er eerst gekeken wat de beste optie is om uw terras te reinigen. 

Als eerste wordt uw terras aangeveegd. Vervolgens begint het professioneel terras reinigen met het schoonspuiten. Afhankelijk van het type terrastegel wordt er gekozen voor een harde of zachte straal en eventueel schoonmaakmiddelen. Het reinigen van de terrastegels is hierdoor niet schadelijk. Uw terras houdt hierdoor de goede kwaliteit en de tegels worden niet aangetast. 

Preventief terras reinigen

Een terras reinigen kan ook preventief worden gedaan. Zo zijn er soorten tegels die erg gevoelig zijn voor aanslag of aantasting. Bij dit type is regelmatig terrastegels reinigen dan ook aangeraden. Wanneer dit niet gebeurt kunnen tegels bijvoorbeeld snel al groen uitslaan. Er zijn ook andere tegels die weer slecht tegen hardnekkig vuil kunnen. Dit hardnekkige vuil kan blijvende vlekken achterlaten op uw tegels. Uw terras tijdig laten schoonmaken kan dus ook preventief tegen schade werken. Voorkom schade aan uw terras en laat uw terras reinigen door Basiq Cleaning.

Terras laten reinigen door Basiq Cleaning

Wanneer u besluit om uw terras te laten reinigen door Basiq Cleaning bent u verzekerd van ervaring en professionalisme. Er zijn al vele grote bedrijven en gemeentes die hun terras laten reinigen door onze vakmensen. Een terras schoonmaken kan een vervelende en tijdverslindende taak zijn wanneer de juiste apparatuur niet of niet goed wordt gebruikt. Maar toch is het voor het behoud van de kwaliteit van uw terrastegels van belang dat het terras met enige regelmaat wordt gereinigd. Dankzij het reinigen van uw terras krijgt het weer een frisse uitstraling.

Dankzij het proces van Basiq Cleaning is het terrastegel reinigen een klus die redelijk snel geklaard is. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. Uw terras schoonmaken en reinigen is een taak die wij graag van u overnemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op