Basiq Cleaning

Basiq Cleaning breidt uit naar Amsterdam! 🚀

Door de overname van Truckwash FlowMar bieden wij onze bestaande en toekomstige klanten vanaf 2021 een landelijke dekking op het gebied van Truckwash en Specialistische reiniging.

Amsterdam is onze vijfde vestiging in Nederland. Basiq Cleaning startte in 2008 vanuit locatie Oisterwijk met het reinigen van allerlei uiteenlopende voertuigen bij de klant op locatie. Kort daarna opende wij met trots een tweede vestiging in Breda. Inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een allround reinigingsbedrijf met mobiele Truckwash door heel Nederland. Op onze locaties Echt, Hoogeveen en Amsterdam kunt u gebruik maken van onze vaste wasstraat voor trucks.

Uw uitstraling onderweg is onze zorg! 💪🏻

Kennis en kwaliteit up to date houden!

Training door Excentr!

Basiq Cleaning vind het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen te blijven volgen maar juist ook om deze te beheersen.

Daarom blijven we onze mensen trainen en hun kennis verbreden. Afgelopen week zijn we weer extra getraind op het gebied van vloeren.

Met de Excentr methode kunnen we o.a:

  • (diepte)reiniging
  • Top-en diepstrippen
  • Slijpen
  • Schuren
  • Renoveren
  • Polijsten
  • Prepareren

Benieuwd naar het resultaat wat wij kunnen leveren? Maak direct een afspraak voor een gratis proefstuk.

Basiq Cleaning is live!!

Yes, we zijn live met onze nieuwe website!!

De afgelopen jaren zijn onze diensten flink uitgebreid op het gebied van specialistische projecten. Waar we zijn begonnen met Truckwash op locatie, ontzorgen we onze klant inmiddels in een veel breder vakgebied. Denk hierbij aan Gevelreiniging, Dakcoating, Impregneren en ander specialistisch vakwerk! Voor elke situatie hebben wij ongetwijfeld een passende oplossing.

Benieuwd voor welke diensten u Basiq Cleaning kunt inzetten, check dan direct ons dienstoverzicht.