Dak reiniging en coaten Moergestel

Coatingtechnieken worden veelal toegepast wanneer het oppervlak niet meer gereinigd kan worden of wanneer de bestaande toplaag zijn functie heeft verloren. Bij deze woning in Moergestel hebben wij het dak gereinigd waarna we het dak daarna voorzien hebben van een coating waardoor het er weer jaren tegenaan kan.

De bewoners waren zeer tevreden en kunnen weer een aantal jaren genieten van hun woning.

 

Specialistische reiniging Kathedraal Tilburg

Geen enkele klus is te klein! Voor de Fontys Hogeschool in Tilburg hebben wij dit mooie object mogen reinigen.

Sommige objecten kunnen niet zomaar gereinigd worden, die vereisen een specialistische aanpak door professionals. Basiq Cleaning kan zich door jarenlange ervaring in het reinigen van bijzondere objecten als kunstwerken, monumenten, boten, koelcellen en zwembaden met recht een expert in specialistische reiniging noemen.

Wilt u een specialist in reiniging inschakelen om uw installaties, systemen, constructies of ruimtes grondig schoon te maken? Basiq Cleaning helpt u graag verder.

Luifel reiniging Oisterwijk

Voor het reinigen van u markiezen of luifel bent u bij Basiq Cleaning aan het juiste adres. Door weersinvloeden van buiten heeft het doek vaak veel te voorduren in de loop der jaren. Basiq cleaning zorg voor een optimaal reinigings resultaat en beschermd het doek weer opnieuw d.m.v. impregneren, hierdoor is het doek weer waterdicht en vuil afstotend.

Het doek wat wij hier hebben gereinigd was al een aantal jaar niet gereinigd en behandeld, door onze vakkundige mensen en werkwijze kan het doek er weer jaren tegenaan.

Calamiteit Hillegom verwijderen Hydrauliek olie

Bij deze calamiteit is er een Hydrauliek slang geklapt waardoor de gevels van dit bedrijfspand volledig waren bevuild.

Gelukkig was Basiq Group snel ter plaatsen om alles netjes op te ruimen.

Calamiteit Efteling frituurolie

Helaas was er hier iets mis gegaan met het transporteren van de frituurolie, gelukkig waren wij snel ter plaatsen om alles weer netjes op te ruimen en te ontvetten.

Graffiti verwijderen S’Hertogenbosch

Graffiti verwijderen d.m.v. stroomreinigen.

Door de temperatuur van het water lost de graffiti op in het water. Door het uitblijven van chemische reinigingsmiddelen en alleen het gebruik van water, is dit een van de meest groene en milieuvriendelijkste manieren om afscheid te nemen van die vervelende graffiti.

Deze graffiti is gebruikt om een mooie reclame spot op te nemen voor de ANWB, deze hebben wij netjes direct weer verwijderen voor het weer daglicht werdt.

Truckwash Echt

Voor een professionele Truckwash schakelt u Basiq Cleaning in! Naast onze mobiele Truckwash, kunt u ook terecht bij een van onze 2 vaste locaties. Deze locaties zijn gunstig gelegen pal naast de afrit te Echt en Hoogeveen. De Truckwash wasstraten zijn voorzien van professionele borstelmachines, installaties en reinigingsapparatuur, in combinatie met ouderwets handwerk bent u gegarandeerd van snelle doorlooptijden en het beste eindresultaat. Schoon is pas echt schoon met de Truckwash van Basiq Cleaning.

Ook voor bijzondere voertuigen kunt u bij ons terecht!

 

Zandstralen gevel Oisterwijk

Basiq Group biedt gevelreiniging aan voor elke vervuilde gevel, of uw gevel nu bestaat uit glas, hout, steen of kunststof. Voor elk soort vervuiling op uw gevel heeft Basiq Group een passende oplossing. Na een gevelreiniging van Basiq Group kan uw gevel er gegarandeerd weer jaren tegenaan.

 

Bij deze woning hebben wij eerst het voegwerk uitgehakt, de gevel gezandstraald en vervolgens geïmpregneerd zodat de gevel weer jaren lang beschermd is tegen weersinvloeden en vervuiling.

Gevelrenovatie Haaren (uithakken voegwerk, zandstralen gevels)

Door jarenlange blootstelling aan extreme weersinvloeden verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling. Naast dat het reinigen van uw gevel -gevelreiniging de uitstaling verbetert, draagt gevel reiniging en onderhoud ook bij aan de levensduur van uw woning of bedrijfspand.

Door de extreem vervuilde gevel hebben wij in samenspraak met de opdracht gever gekozen om deze gevel te zandstralen. Hierbij wordt er een straalmiddel zoals zand gemengd met water en vervolgens op de gevel aangebracht. Hierna zal de gevel gerenoveerd worden.

Oplevering Schoonmaak ETZ Tilburg

Nieuwbouw of verbouwing klaar? Vaak gaat een verbouwing gepaard met veel stof en viezigheid waar niemand op zit te wachten. Basiq Cleaning komt graag voor u in actie om alles schoon op de leveren.