Zandstralen gevel Oisterwijk

Basiq Group biedt gevelreiniging aan voor elke vervuilde gevel, of uw gevel nu bestaat uit glas, hout, steen of kunststof. Voor elk soort vervuiling op uw gevel heeft Basiq Group een passende oplossing. Na een gevelreiniging van Basiq Group kan uw gevel er gegarandeerd weer jaren tegenaan.

 

Bij deze woning hebben wij eerst het voegwerk uitgehakt, de gevel gezandstraald en vervolgens geïmpregneerd zodat de gevel weer jaren lang beschermd is tegen weersinvloeden en vervuiling.

Gevelrenovatie Haaren (uithakken voegwerk, zandstralen gevels)

Door jarenlange blootstelling aan extreme weersinvloeden verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling. Naast dat het reinigen van uw gevel -gevelreiniging de uitstaling verbetert, draagt gevel reiniging en onderhoud ook bij aan de levensduur van uw woning of bedrijfspand.

Door de extreem vervuilde gevel hebben wij in samenspraak met de opdracht gever gekozen om deze gevel te zandstralen. Hierbij wordt er een straalmiddel zoals zand gemengd met water en vervolgens op de gevel aangebracht. Hierna zal de gevel gerenoveerd worden.

Oplevering Schoonmaak ETZ Tilburg

Nieuwbouw of verbouwing klaar? Vaak gaat een verbouwing gepaard met veel stof en viezigheid waar niemand op zit te wachten. Basiq Cleaning komt graag voor u in actie om alles schoon op de leveren.

Schilderwerkzaamheden Oirschot

Elke klus begint bij Basiq Cleaning met een grondige inspectie van de staat van het schilderwerk en hout. Op grond van deze inspectie krijgt u van ons een advies betreffende het nodige schilderwerk, onderhoudswerk en eventuele reparatie van houtrot. Bij dit advies krijgt u vrijblijvend een passende offerte.

Verdampers reinigen

Verdampers of luchtkoelers raken vervuild door allerlei schimmels, vetten en stof. Door vervuiling van de verdamper kunnen er vele problemen optreden.

Door regelmatig uw verdampers te laten reinigen voorkomt u deze problemen. Het bevordert de bedrijfshygiëne, bespaart energiekosten en verlengt de levensduur. Basiq Cleaning demonteert, reinigt & desinfecteert installaties in goed overleg met de opdrachtgever, zodat de bedrijfsvoering geen hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Glasbewassing Capi Tilburg

Basiq Cleaning maakt gebruik van de nieuwste technieken op glasbewassing gebied. Zo beschikken wij over een Telewash systeem met Osmose water.

Osmose water is puur water en zonder toepassing van chemie kunnen alle oppervlakten gereinigd worden. De belangrijkste eigenschap van osmose water is dat het een enorme reinigend vermogen heeft waardoor het gereinigde oppervlak streep en vlekkeloos opdroogt.
(Zo draag Basiq Cleaning ook een stukje bij aan een beter milieu)

Luifel reinigen Oisterwijk

Voor het reinigen van u markiezen of luifel bent u bij Basiq Cleaning aan het juiste adres. Door weersinvloeden van buiten heeft het doek vaak veel te voorduren in de loop der jaren. Basiq cleaning zorg voor een optimaal reinigings resultaat en beschermd het doek weer opnieuw d.m.v. impregneren, hierdoor is het doek weer waterdicht en vuil afstotend.

Truckwash op locatie

Basiq Cleaning is een flexibele organisatie die met u meedenkt en verder kijkt. Wij werken met gemotiveerde vakmensen die streven naar het beste eindresultaat. Ons motto: Niet lullen maar poetsen! Hiermee is Basiq Cleaning dan ook groot geworden op het gebied van mobiele Truckwash door heel Nederland.

Grote namen zoals Peter Appel, Post Kogeko, Lavans, Coolblue, Hanos en Ploeger gingen u al voor!

Interieur verzorging Breda

Van kleine oppervlaktes tot vele duizenden vierkante meters: als het gaat om zakelijke interieurverzorging of particulier is Basiq Cleaning de betrouwbare en betrokken professional waarop u kunt rekenen. Wij verzorgen de schoonmaak van uw interieur tot in de puntjes en op regelmatige, periodiek, of eenmalige basis.

Calamiteit Vlaardingen verwijderen Hydrauliek olie

Calamiteiten zijn voor gedupeerden onverwachte situaties die vaak met emoties gepaard gaan. Of het nu gaat om brand-, roet – of stormschade, wateroverlast, een explosie of inbraak, Basiq Group komt direct in actie. Onze dienstverlening is hierop ingesteld en wij zijn 24/7 voor u beschikbaar.

Bij deze calamiteit is er een hydrauliek slang geklapt waardoor de gevels van de woningen waren bevuild.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.