Schoonmaakbedrijf Hoogeveen

Heeft u een schoonmaakklus en bent u op zoek naar een geschikt schoonmaakbedrijf? Bij Basiq Cleaning staan we voor u klaar. Wij zijn er voor de schoonmaakwerkzaamheden in Hoogeveen, maar ook in de rest van Nederland en delen van België. Bij ons vindt u een compleet pakket aan diverse schoonmaakdiensten die beschikbaar zijn voor zowel particuliere klanten als bedrijven en instellingen. Wilt u meer weten over onze diensten of over ons schoonmaakbedrijf in Hoogeveen? Neem dan direct contact met ons op of lees hieronder verder.

Flexibele reiniging in Hoogeveen

Als flexibel inzetbaar schoonmaakbedrijf in Hoogeveen en omgeving zijn onze schoonmakers 24/7 inzetbaar voor vele diverse schoonmaakdiensten. Zo kunnen wij helpen bij reiniging na calamiteiten, ongeacht wanneer deze plaatsvinden. Daarnaast kunt u ons ook inhuren voor schoonmaakdiensten zoals gevelreiniging, truck wash of vloerreiniging. Een overzicht van de schoonmaakwerkzaamheden die wij aanbieden kunt u terugvinden op de dienstenpagina. Zo ziet u in één oogopslag waarvoor uw bedrijf of instelling ons kan inschakelen. Ons schoonmaakbedrijf is naast Hoogeveen ook werkzaam in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Amsterdam, de rest van Nederland en delen van België.

Schoonmaak in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf om uw schoonmaak in Hoogeveen als particulier, bedrijf of instelling aan uit te besteden? Dan is Basiq Cleaning de juiste voor u. Ons team bestaat uit professionele en ervaren schoonmakers. Zij draaien hun hand nergens voor om, dus of u nu op zoek bent naar een team voor een eenmalige spoedklus of dat u hen wekelijks wilt terugzien, het kan allemaal. Onze schoonmakers zetten zich altijd voor de volle 110% in en leveren kwalitatief schoonmaakwerk voor een scherp tarief. Wij kunnen u deze scherpe prijs bieden doordat wij in de loop der jaren een uitermate efficiënte manier van schoonmaken en werken hebben ontwikkeld met iedereen binnen ons schoonmaakbedrijf in Hoogeveen en de rest van Nederland.

Schoonmaakdiensten Hoogeveen

Meer dan een decennium geleden, in 2008, is Basiq Cleaning gestart als schoonmaakbedrijf in Hoogeveen en omsteken. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn, mede dankzij het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Dit vertrouwen is gegroeid vanwege de kwalitatieve schoonmaakdiensten die wij leveren, de bewezen resultaten die ons team boekt en de flexibele en persoonlijke aanpak die wij hanteren. Voordat wij beginnen aan een nieuwe schoonmaakopdracht voeren wij een grondige inspectie uit, die we, gecombineerd met de wensen en eisen van de klant, verwerken in een heldere offerte en een uitgebreid schoonmaakplan. Basiq Cleaning biedt een op maat gemaakt schoonmaakplan tegen een scherp tarief als schoonmaakbedrijf in Hoogeveen.

Meer weten over schoonmaak in Hoogeveen?

Van gevelreiniging tot truck wash of glasbewassing: niets is ons schoonmaakbedrijf in Hoogeveen te gek als het om schoonmaken gaat. Wilt u meer weten over wat wij op het gebied van schoonmaken voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen over schoonmaken in omgeving Hoogeveen te beantwoorden.

A.G. Bellstraat 35a
7903 AD Hoogeveen
0528 - 261183

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken