Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of omgeving? Dan is Basiq Cleaning er voor u. Wij bieden diverse reinigingsdiensten in Amsterdam en in de rest van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor vele soorten schoonmaakdiensten, zoals gevelreiniging, truckwash en stoomreiniging. Onze diensten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren en instellingen.

Flexibel schoonmaakbedrijf Amsterdam

Ons flexibel inzetbare schoonmaakbedrijf in Amsterdam staat voor u klaar om uw schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Onze schoonmakers zijn 24/7 te bereiken om u te helpen met al uw reinigingsvragen. Bent u benieuwd welke schoonmaakdiensten wij allemaal bieden? Kijk dan op onze dienstenpagina. Naast Amsterdam, is Basiq Cleaning ook inzetbaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in andere regio’s, zoals Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Hoogeveen, maar ook in de rest van Nederland en delen van België.

Schoonmaak in Amsterdam

Wanneer u voor uw bedrijf in Amsterdam of omgeving de schoonmaak wilt uitbesteden, staat Basiq Cleaning voor u klaar. Ons team van schoonmakers is uitermate professioneel en ervaren. Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, dus of u nu op zoek bent naar een grootschalig schoonmaakproject of onze schoonmakers wekelijks wilt inzetten: dat kan allemaal. Onze schoonmakers zetten zich altijd voor de volle 110% in en zullen u helpen bij het oplossen van uw schoonmaakwerkzaamheden. Basiq Cleaning staat sinds de oprichting al voor kwalitatief schoonmaakwerk voor een scherpe prijs. Deze scherpe prijs kunnen wij bieden, omdat wij in de loop der jaren een uiterst efficiënte manier van schoonmaken en werken hebben ontwikkeld met alle werknemers binnen ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Reinigingsdiensten Amsterdam

Basiq Cleaning is een schoonmaakbedrijf in en rond Amsterdam dat maatwerk biedt op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn in 2008 gestart en sinds die tijd hebben wij een sterke groei doorgemaakt. Dit komt voort uit het vertrouwen dat onze klanten in ons bedrijf hebben. Dit wordt onder andere gevormd door onze flexibele en persoonlijke aanpak. Wanneer wij aan een nieuwe opdracht beginnen, starten wij altijd met een grondige inventarisatie van de locatie en we zetten de wensen en eisen van de klant op een rijtje. Dit verwerken wij in een begrijpelijke offerte en een schoonmaakplan. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam biedt voor iedere situatie een op maat gemaakt schoonmaakplan tegen een scherp tarief.

Meer weten over schoonmaak in Amsterdam?

Van interieurverzorging tot vloerenreiniging of reiniging bij calamiteiten, bij Basiq Cleaning kan het allemaal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen over ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam en de aangeboden diensten te beantwoorden.

Bolstoen 9
1046 AS Amsterdam
020 - 447 38 88

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken