Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Eindhoven of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Basiq Cleaning. Ons bedrijf biedt een compleet pakket aan diverse schoonmaakdiensten in Eindhoven aan. We maken schoon bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Bij ons kunt u terecht voor vele soorten schoonmaakdiensten zoals truckwash, interieurverzorging of gevelreiniging in Eindhoven. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf? Lees dan snel verder.

Flexibel schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Basiq Cleaning is een flexibel inzetbaar schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omstreken. Dit betekent dat wij 24/7 te bereiken zijn voor diverse soorten schoonmaak. Hieronder valt onder meer de calamiteitenreiniging maar ook de gevelreiniging of glasbewassing. Maar dit zijn niet de enige diensten die wij bieden. Een overzicht van alle diensten omtrent schoonmaak waar wij voor in te huren zijn vindt u op onze diensten pagina. U kunt daar in één oogopslag zien wat wij als schoonmaakbedrijf in Eindhoven voor u kunnen betekenen. Naast Eindhoven zijn wij actief in de regio’s van Breda, Den Bosch, Tilburg, Oisterwijk en eigenlijk door heel Nederland en zelfs delen van België.

Schoonmaak in Eindhoven

Wilt u uw schoonmaak in Eindhoven uitbesteden aan een professioneel en kwalitatief schoonmaakbedrijf? Basiq Cleaning staat voor u klaar. Ons team bestaat enkel uit professionele en ervaren schoonmakers. Zij kennen de klappen van de zweep en gaan geen uitdaging uit de weg. Het maakt voor hen niet uit of ze op regelmatige basis moeten schoonmaken of omdat het om een eenmalig project gaat zoals gevelreiniging in Eindhoven. Niets is ons te gek. Vanaf de oprichting staat Basiq Cleaning maar voor één ding: kwalitatief schoonmaak werk voor een scherpe prijs. Deze scherpe prijs kunnen wij bieden omdat wij in de loop der jaren een uiterst efficiënte manier van schoonmaken en werken hebben ontwikkeld met alle werknemers binnen ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven.

Reinigingsdiensten Eindhoven

Al meer dan 10 jaar geleden is Basiq Cleaning gestart als schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving. In de loop der jaren zijn we al flink gegroeid, mede dankzij het vertrouwen dat onze klanten steeds weer in ons hebben. Dit vertrouwen verdienen wij dankzij het kwalitatieve schoonmaakwerk dat wij uitvoeren, de bewezen resultaten maar ook de flexibele en persoonlijke aanpak. 

Maatwerk in schoonmaak Eindhoven

Voordat wij beginnen aan een nieuwe schoonmaakklus voeren wij een grondige inventarisatie uit en zetten wij de wensen en eisen van een klant op een rij. Aan de hand van onze inventarisatie, in combinatie met de wensen en eisen van de klanten, brengen wij een heldere offerte uit met daarbij een schoonmaakplan. Basiq Cleaning is het schoonmaakbedrijf in Eindhoven dat kwalitatief schoonmaak werk levert tegen een bijzonder goede prijs.

Meer weten over schoonmaak in Eindhoven?

Van gevelreiniging tot aan glasbewassing of industriële reiniging, geen klus is te ingewikkeld voor ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden omtrent schoonmaak bij ons bedrijf? Of heeft u gewoon nog wat vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen aan ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven te beantwoorden.

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken