Schoonmaakbedrijf Oisterwijk

Een schoonmaakbedrijf in Oisterwijk of omgeving om al uw schoonmaak aan uit te besteden? Basiq Cleaning is de partij die u zoekt! Wij bieden een compleet pakket aan vele schoonmaakdiensten aan. Al onze diensten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren en instellingen. Bij Basiq Cleaning kunt u terecht voor een enorme variatie aan schoonmaakdiensten, van truckwash tot aan glazenwassers. Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Oisterwijk? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Flexibel schoonmaakbedrijf Oisterwijk

Basiq Cleaning is een schoonmaakbedrijf in Oisterwijk en omgeving dat erg flexibel inzetbaar is. Zo zijn wij 24/7 te bereiken voor vele verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u weten welke schoonmaakdiensten wij allemaal bieden? Kijk dan op onze dienstenpagina. Ons schoonmaakbedrijf is naast Oisterwijk ook actief in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en de rest van Nederland en zelfs delen van België.

Schoonmaak in Oisterwijk

Uw schoonmaak aan een schoonmaakbedrijf in Oisterwijk uitbesteden? Basiq Cleaning staat voor u klaar! Wij hebben een team samengesteld dat bestaat uit professionele, ervaren schoonmakers die de klappen van de zweep kennen. Voor onze schoonmakers maakt het niet uit of ze bij u eenmalig langs dienen te komen of dat u ze op regelmatige basis ziet, zij zetten zich altijd vol in. Al sinds dag 1 van de oprichting van Basiq Cleaning staan wij voor één ding: kwalitatief schoonmaakwerk tegen een scherp tarief. Dit scherpe tarief kunnen wij bieden dankzij een efficiënte manier van schoonmaken en werken. Dit hebben wij ontwikkeld met alle ervaring van de werknemers van ons schoonmaakbedrijf bij Oisterwijk.

Schoonmaakdiensten Oisterwijk

Al sinds 2008 is Basiq Cleaning als schoonmaakbedrijf actief in Oisterwijk en omgeving. In al die jaren zijn wij flink gegroeid, mede dankzij het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Dit vertrouwen hebben wij verdiend dankzij het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk met daarbij de juiste resultaten maar ook dankzij onze flexibele en persoonlijke aanpak. Voordat wij aan een nieuwe schoonmaakklus beginnen voeren wij een inspectie uit en zetten wij de wensen en eisen van een klant op een rij. Aan de handen van al de bevindingen van de inspectie, in combinatie met de wensen en eisen, maken wij een duidelijke offerte met bijbehorend schoonmaakplan. Basiq Cleaning levert als schoonmaakbedrijf in Oisterwijk kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk tegen een scherp tarief.

Meer weten over schoonmaak in Oisterwijk?

Niet is te gek voor Basiq Cleaning als schoonmaakbedrijf in Oisterwijk. Van gevelreiniging en industriële reiniging tot aan glasbewassing en interieurverzorging, u kunt voor dit alles bij ons terecht. Heeft u nog vragen over de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Oisterwijk? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Gasthuisstraat 14
5061 PB Oisterwijk
013 - 889 90 29

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken