Schoonmaakbedrijf Tilburg

Een schoonmaakbedrijf in Tilburg of omgeving? Dan moet u zijn bij Basiq Cleaning. Wij zijn de schoonmaakservice, niet alleen voor Tilburg en regio Brabant maar voor heel Nederland. Bij ons vindt u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Tilburg? Lees dan snel verder of neem gewoon even contact met ons op.

Flexibel schoonmaakbedrijf in Tilburg

Ons flexibele, inzetbare schoonmaakbedrijf in Tilburg en de schoonmakers van Basiq Cleaning staat 24/7 voor u klaar om uw schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Ook voor het opruimen en schoonmaken van restanten van bijvoorbeeld calamiteiten staan wij voor u klaar. Daarnaast zijn wij in te zetten voor vele andere schoonmaakdiensten zoals gevelreiniging, interieurreiniging en truck wash. U kunt al onze diensten zien op onze overzichtspagina. Zo weet u wat wij voor u, uw instelling of bedrijf kunnen betekenen. Ons schoonmaakbedrijf is niet alleen actief in Tilburg maar ook in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Oisterwijk maar ook de rest van Nederland en delen van België.

Schoonmaak in Tilburg

Wilt u met uw bedrijf, instelling of als particulier uw schoonmaak in Tilburg uitbesteden? Bij Basiq Cleaning zit u dan goed. Voor ons team met professionele schoonmakers maakt het niet uit of zij een eenmalig project moeten schoonmaken of op regelmatige basis langs moeten komen, zij zetten zich altijd vol in. Basiq Cleaning staat al sinds de oprichting voor kwalitatief schoonmaakwerk voor een scherp tarief. Deze gunstige prijs kunnen wij aanbieden dankzij de efficiënte manier van werken van het personeel van ons schoonmaakbedrijf in Tilburg.

Schoonmaakdiensten Tilburg

In 2008 is Basiq Cleaning gestart als schoonmaakbedrijf in Tilburg en omstreken. Sindsdien hebben wij een flinke groei doorgemaakt, mede dankzij het vertrouwen van de klanten in ons bedrijf. Dit vertrouwen wordt gevormd door onze kwalitatief schoonmaakwerk, de bewezen resultaten en een flexibele en persoonlijke aanpak. Wanneer wij een nieuwe opdracht binnen krijgen, doen wij van te voren altijd een grondige inventarisatie op locatie en zetten we de wensen en eisen van de klant op een rijtje. De inventarisatie en de wensen en eisen worden vervolgens verwerkt tot een duidelijke offerte en een uitgebreid schoonmaakplan. Basiq Cleaning als schoonmaakbedrijf in Tilburg biedt voor iedere situatie de juiste oplossing.

Meer weten over schoonmaak in Tilburg?

Van industriële reiniging tot aan interieurverzorging of truck wash, niets is te gek voor ons schoonmaakbedrijf in Tilburg en omstreken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Basiq Cleaning voor uw schoonmaak in Tilburg? Neem dan contact met ons op. Onze schoonmaakexperts staan klaar om al uw vragen over ons schoonmaakbedrijf in Tilburg en de aangeboden diensten te beantwoorden.

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken